Μένουμε Ασφαλείς

Η ανάγκη για χαλάρωση και ηρεμία μπορεί να μην υπήρξε ποτέ πιο έντονη μετά από τις πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο, ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο 7 Seas Infinity Pool Restaurant και μαζί να δημιουργήσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές στο πανέμορφο νησί μας, τη Σίφνο!

Η ασφάλεια σας και η ασφάλεια του προσωπικού μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ακολουθούμε τις οδηγίες που έχουν εκδώσει οι αρχές κι έχουμε προσαρμόσει τη λειτουργία μας ώστε να σας εξασφαλίσουμε ένα εξαιρετικό και όσο το δυνατόν ασφαλέστερο περιβάλλον.

Η ομάδα του 7 Seas έχει εκπαιδευτεί να τηρεί πάντοτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και παρακολουθούμε συνεπώς τις εξελίξεις καθώς η ασφάλεια και υγεία των πελατών μας είναι η βασική προτεραιότητα μας.

- Σε όλους τους δημόσιους χώρους υπάρχουν αντισηπτικά
- Απολυμαίνουμε τακτικά όλες τις επιφάνειες και αντικείμενα
- Οι χώροι έχουν διαμορφωθεί με τρόπο που εξασφαλίζει την απόσταση των 2 μέτρων
- Πραγματοποιούνται καθημερινές μετρήσεις στο νερό της πισίνας, ώστε τα επίπεδα Ph και Cl να βρίσκονται στις απαιτούμενες προδιαγραφές
- Πριν την είσοδο στη πισίνα, είναι υποχρεωτικό το ντους χρησιμοποιώντας σαπούνι ή shower gel, τα οποία βρίσκονται στο ντους στο χώρο της πισίνας
- Διατίθενται βαμβακερές πετσέτες για την κάλυψη της ξαπλώστρας

ESPA